Όμιλος


Για να καλύψει εξειδικευμένες ανάγκες των εκθέσεων, η EXPOSYSTEM δημιουργεί τον όμιλο εταιριών στον οποίο συμμετέχουν η EXPOWORK και η EXPOLIGHT. Εδρεύουν στην Αθήνα και ασχολούνται αντίστοιχα με την υποστήριξη διοργανωτών εκθέσεων και την εμπορία και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών υποδομών για εκθέσεις κάθε κλίμακας.

EXPOWORK Α.Ε.
Ολοκληρωμένα Εκθεσιακά και Συνεδριακά Συστήματα

Η EXPOWORK ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2003. Σήμερα η EXPOSYSTEM κατέχει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου.
Είναι ο official house contractor του πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου, Metropolitan Expo, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης εκθεσιακών κέντρων.
Ήρθε για να καλύψει το κενό στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης εκθέσεων και συνεδριακών εκδηλώσεων και με μια ομάδα στελεχών υψηλής κατάρτισης εγκαινιάζει ένα άκρως ευέλικτο και άρτια οργανωμένο μοντέλο παροχής τεχνικών υπηρεσιών προς οργανωτές & εκθέτες.

Η έδρα της είναι στο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.

www.expowork.gr

EXPOLIGHT Ε.Π.Ε.
Τεχνική Εταιρεία Ηλεκτρολογικών Εγκατάστασεων

Η EXPOLIGHT ιδρύθηκε το 2004, με την EXPOSYSTEM να κατέχει πλέον το 100% του μετοχικού κεφαλαίου.
Εξειδικεύεται αποκλειστικά σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ενοικίαση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για εκθεσιακές και συνεδριακές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Με προσωπικό που αποτελείται από 18 πεπειραμένους ηλεκτρολόγους, 3 προϊσταμένους και 1 τεχνικό διευθυντή, είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει εις πέρας και το πιο απαιτητικό project.

Η έδρα της είναι στη Λεωφ. Ανθούσης & Σάμου 1, Ανθούσα - Αττική.

ARABEXPO
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εκθέσεων και Εκδηλώσεων

Η ARABEXPO ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2013, με την EXPOSYSTEM να συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο.
Είναι ο επίσημος συνεργάτης των δυο κορυφαίων οργανωτών εκθέσεων (Dmg & Reed Exhibition) και δραστηριοποιείται στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα (Dubai, Abu Dhabi) και Σαουδική Αραβία (Jeddah).
Η ARABEXPO είναι σε θέση να εξυπηρετήσει Ελληνικές και λοιπές Ευρωπαϊκές εταιρίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς. Επιπλέον παρέχει λύσεις για διάφορα events: εκδηλώσεις, εκθέσεις, εταιρικές παρουσιάσεις, δεξιώσεις κα.

Γραφεία της ARABEXPO λειτουργούν στην Jeddah και στο Dubai.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.arabexpo.me

« October 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

Αρχείο


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/exposystem/public_html/modules/mod_k2_tools/mod_k2_tools.php on line 54

Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική Cookies