Εκθεσιακά & Συνεδριακά Περίπτερα Ειδικής Κατασκευής


Από 6 έως 5.006 (!)τ.μ., στεγασμένος ή υπαίθριος, στην Ελλάδα ή στον υπόλοιπο κόσμο, λιτή ή πολύπλοκη και υψηλών προδιαγραφών κατασκευή, ο εκθεσιακός σας χώρος βρίσκει τη θέση του στη δημιουργικότητα μας!
Με αφοσιωμένους και υψηλής τεχνογνωσίας και εμπειρίας ανθρώπους συνεργαζόμαστε, θέτοντας τις σωστές ερωτήσεις και ακούγοντας τις ανάγκες και τις ιδέες σας. Με ειδικούς σύμβουλους και συνεργάτες προτείνουμε τις αισθητικά πιο προηγμένες και αρχιτεκτονικά πιο ευρηματικές και λειτουργικές λύσεις για τη διαμόρφωση του εκθεσιακού σας χώρου, απεικονίζοντας τις σε τρισδιάστατα σχέδια.
Λαμβάνοντας υπόψη το χώρο, τις ανάγκες και το κόστος κατασκευής αναλύουμε τις εικαστικές και λειτουργικές απαιτήσεις και προτείνουμε κατασκευαστικές λύσεις που στοχεύουν στην καλύτερη προβολή σας. Συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως δυνατότητα μεταφοράς και αποθήκευσης αποτελούν πρόσθετες παροχές και μεγιστοποιούν την αξία της συνεργασίας.
Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη γκάμα μοντέρνου εξοπλισμού και επίπλων, «ξεχωρίζουμε» στο γενικό design, ενώ με την εφαρμογή και την ενσωμάτωση των σύγχρονων τεχνολογιών στα σταντ προβολής και στον φωτισμό, ενισχύουμε την «προσωπικότητα» του εκθεσιακού χώρου.

Στην EXPOSYSTEM, χρησιμοποιούμε την δημιουργική μας εμπειρία για να υλοποιήσουμε το δικό σας όραμα!

« October 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

Αρχείο


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/exposystem/public_html/modules/mod_k2_tools/mod_k2_tools.php on line 54

Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική Cookies